ساخت اکانت توییتر به موضوعی بسیار رایج و ترند در دنیای کسبوکارهای حرفهای تبدیل شده. با یک اکانت توییتری، شما قادر به معرفی تصویر خود به عنوان یک شخص یا سازمان حرفهای به جامعهای وسیع از مخاطبان هستید و در عین حال، شانس بسیار بیشتری برای دیده شدن خواهید داشت. پس بیایید ببینیم که ساخت اکانت توییتر چطور انجام میشود.
نحوه ساخت اکانت توییتر
در این بخش به صورت گامبهگام به چگونگی ساخت اکانت توییتر در مدتزمانی بسیار کوتاه میپردازیم.
قدم اول: در توییتر ثبتنام کنید
- وارد سایت Twitter.com شوید و روی گزینه Sign Up کلیک کنید.
- حالا باید در ۵ مرحله، اطلاعات مورد نیاز این شبکه اجتماعی را وارد کنید که شامل نام، شماره موبایل یا ایمیل آدرس و رمز عبور میشود.
- باید توجه داشته باشید که وقتی توییتر نام شما را میخواهد، منظورش نام شناسنامهای نیست و در واقع به نام کاربری یا لقبی که میخواهید در توییتر داشته باشید اشاره میکند.
- بعد از وارد کردن دادههای لازم و انتخاب تنظیمات دلخواه، توییتر برای شماره موبایل یا ایمیل آدرس شما یک کد میفرستد که با وارد کردن آن، صحت ایمیل یا شماره را تایید خواهید کرد.
- و گام نهایی اینست که یک پسوورد برای اکانتتان انتخاب کنید. اطمینان حاصل کنید که رمز عبور حداقل ۶ کاراکتر یا بیشتر باشد.
قدم دوم: اکانت توییترتان را بهینهسازی کنید
حالا توییتر از شما میخواهد که یک تصویر پروفایل به اکانت بیفزایید، یک بیو بنویسید و شروع به فالو کردن مردم کنید. اینها گامهایی بسیار مهم هستند و در واقع تصویری کلی برای اکانت شما ترسیم میکنند که در نهایت توسط فالوورهای بالقوه دیده خواهد شد.
یافتن افرادی که باید فالو کنید
پیش از اتمام پروسه ساخت اکانت توییتر، از شما خواسته میشود که حداقل تعداد مشخصی از اکانتها را فالو کنید. خوشبختانه میلیونها نفر در سراسر جهان اکانت توییتر دارند و بنابراین یافتن کسی که ذهنیتاش برایتان دلچسب باشد کار چندان دشواری نیست.
از منظر تجاری اگر به موضوع نگاه کنیم، پیشنهادمان اینست به فالو کردن کاربرانی بپردازید که میتوانند برای شما یا شرکتتان ارزشمند باشند.
برای مثال میتوانید فالوورهای یک دستهبندی یا گروه مشخص را انتخاب کنید و به این ترتیب، فالو کردن کاربران و متخصصین حوزه خودتان بسیار آسانتر خواهد بود. علم و تکنولوژی، تلویزیون و سینما، سیاست و دولت، ورزش، موسیقی و سرگرمی تنها بخشی از دستهبندیهای جالبی هستند که میتوانید به سراغشان بروید.
تصویر پروفایل توییتر
هیچ الزامی به افزودن تصویر پروفایل به اکانتتان وجود ندارد، اما اگر میخواهید کسبوکار یا شرکتتان تاثیری خوب روی مخاطبان بگذارد، شدیدا پیشنهاد میشود که از این گام به سادگی عبور نکنید.
سر باز زدن از افزودن یک تصویر به پروفایل، به این معناست که شما به اندازه کافی شفافیت یا اعتبار ندارید و به این ترتیب، یافتن فالوورها و مشتریان بالقوه بسیار دشوارتر از قبل خواهد شد.
بیوگرافی
بیوگرافی شما در توییتر هم شدیدا مهم است و باید بخشی از تمرکزتان را روی این بخش بگذارید. به احتمال فراوان، اصلیترین دلیل شما برای ساخت اکانت توییتر این بوده که کمپانیتان را به افراد بیشتری معرفی کنید، از ارزشهای کسبوکارتان برای مردم بگویید و توضیح دهید چرا از دیگر رقبا متمایز هستید و بیوگرافی هم باید این موضوعات را در بر بگیرد. قرار دادن یک لینک در بیو را نیز فراموش نکنید. این لینک میتواند منتهی به هر چیزی (از وبسایت و وبلاگ گرفته تا پروفایل لینکدین) باشد و به این ترتیب، مخاطبان بالقوه میتوانند با سهولت بیشتری با شما و شرکتتان آشنا شوند.
دسترسی به توییتر
بعد از اتمام تمام گامهای قبلی در ساخت اکانت توییتر، حالا میتوانید به آسانی به پروفایل تازهتان دسترسی داشته باشید و هر زمان که خواستید در آن لاگین کنید. همانطور که بالاتر توضیح دادیم، برای اینکه بیشترین نفع را از فعالیت در توییتر ببرید، لازم است فالوور داشته باشید و خودتان هم به فالوی متخصصینی بپردازید که برایتان جذابیت دارند.
ناگفته نماند که میتوانید اکانت توییترتان را با اکانتهای ایمیل و همینطور اکانتهایی که در دیگر شبکههای اجتماعی دارید همگامسازی کنید.
برای مثال، میتوانید اکانت توییتر جدیدتان را به اکانتهای ایمیلی نظیر جیمیل، یاهو، آوتلوک یا AOL متصل کنید و به این ترتیب، هر کدام از مخاطبانتان که یک اکانت توییتر داشته باشند، به صورت خودکار در لیست کاربران پیشنهادی برای فالو کردن قرار میگیرند.
واژهشناسی توییتر
حالا که روند ساخت اکانت توییتر به پایان رسیده، بیایید برخی از موضوعات را واضحتر کنیم. اگر یکی از آن افرادی هستید که آشنایی چندانی با توییتر ندارید، این واژهشناسی کوتاه میتواند برایتان حسابی کارآمد ظاهر شود.
توییت: به پستهایی که در توییتر ارسال میکنید توییت گفته میشود. هر توییت از سقف ۲۸۰ کاراکتر تشکیل شده.
ریتوییت: به معنای بازنشر توییتی است که توسط شخصی دیگر منتشر شده است و اینبار از پروفایل توییتر شما سر در میآورد. هنگام ریتوییت یک توییت، هم میتوانید آن را به شکلی دستنخورده بازنشر دهید و هم Quote Tweet کنید. کوت توییت به این معناست که شما هم نظرتان را پیش از بازنشر، به توییت مورد نظر اضافه میکنید.
فالوورهای توییتر: به کاربرانی گفته میشود که یک اکانت توییتری را دنبال میکنند تا بتوانند توییتهای آن اکانت را همواره در تایملاین خود مشاهده کنند.
هشتگ: هشتگ چیست؟ یک کلمه یا مجموعهای از کلمات که با علامت # ایجاد میشوند و هیچ فاصلهای میانشان نیست. از هشتگها برای دستهبندی موضوعات مختلف استفاده میشود.
موضوع ترند (Trending Topic): به موضوعاتی اشاره دارد که نظرات و توجه بیشتری را نسبت به موضوعات دیگر، در یک برهه زمانی مشخص، دریافت میکنند. یک موضوع ترند میتواند برای چند روز، چند ساعت یا تنها چند دقیقه ترند باقی بماند. و این ترندها گاهی ابعاد ملی دارند و گاهی ابعاد جهانی.
آنفالو: مربوط به زمانی میشود که یک کاربر تصمیم میگیرد از دنبال کردن اکانتی خاص دست بکشد.
اکانتهای تایید شده توییتر: این اکانتها با یک تیک آبی رنگ در کنار نامشان مشخص شدهاند و نشان میدهند که فلان شخص یا کسبوکار، واقعی است.
ترفندهایی برای اکانت توییتر جدیدتان
اگر هماکنون ساخت اکانت توییتر را به پایان رساندهاید، برای شما چند ترفند راجع به فالو کردن و داشتن یک اکانت با کیفیت تدارک دیدهایم.
انتخاب نام کاربری
انتخاب نام کاربری یکی از مهمترین گامهاییست که هنگام ساخت اکانت توییتر باید بردارید. نام کاربری باید به گونهای باشد که چه شما و چه شرکتتان را شخصی حرفهای معرفی کند.
عجله نکنید و با صرف زمان مناسب، مطمئن شوید که بهترین نام ممکن را برای معرفی خودتان مییابید. با این همه، اگر تصمیم گرفتید از همان نام پیشنهادی توییتر استفاده کنید، نیازی به نگرانی نیست و هر زمان و به هر دفعاتی که بخواهید قادر به تغییر نام کاربری خواهید بود.
هنگام یافتن نام کاربری تمام تلاشتان را به کار بگیرید تا عبارتی اورجینال و جذاب پیدا کنید و همیشه حواستان باشد که این نام قرار است کسبوکار شما را به دیگران معرفی کند.
نکته دیگر نیز اینست که نام کاربری نمیتواند بیشتر از ۲۰ کاراکتر باشد. بنابراین اگر نام شرکتتان به هر دلیلی طولانیتر از ۲۰ کاراکتر است، باید به دنبال یک نام مخفف و کوتاه شده باشید که به راحتی در خاطر باقی میماند. بدون استفاده از کلمات نامتعارف، اورجینال باشید. از نامی استفاده کنید که به برندتان یا نوع کسبوکاری که در اختیار دارید مرتبط باشد.
اشتباهات رایجی که باید از آنها دوری کنید
هنگام ساخت اکانت توییتر، معمولا یک اشتباه رایج رخ میدهد. بسیاری از کاربران هنگام پیمودن تمام گامهای بالا احساس راحتی میکنند و بعد از اتمام روند ساخت اکانت، کاملا از یادشان میرود که چطور باید اکانتشان را مدیریت کرده و آن را به کار بگیرند.
اگر میخواهید تصویری حرفهای از شرکتتان ترسیم کنیم، پیشنهاداتمان به شما اینست:
به صورت معمول وارد اکانت توییتر شوید: اعلانات جدید را ببینید، افرادی جدید برای فالو کردن بیابید و پروفایلتان را با اطلاعات مرتبط، به روز نگه دارید.
فالو کنید تا فالو شوید: در فالو کردن شرکتهایی که مرتبط با حوزه کاری خودتان هستند دست و دلباز باشید. به این ترتیب نه تنها تعداد فالوورهایتان افزایش مییابد، بلکه شاید فرصتهایی برای همکاریهای استراتژیک یافتید.
کامنت بگذارید و تعامل کنید: اگر همواره با کاربران در تعامل باقی بمانید، بیشتر به چشم میآیید و روابط گستردهتری برقرار میکنید.
از توییتر هوشمندانه استفاده کنید: به تمام منشنها و سوالاتی که از سوی فالوورهایتان دریافت میکنید پاسخ دهید.
به صورت خلاصه، اکانت تجاری شما در توییتر قرار است نشاندهنده وجهه حرفهایتر شما باشد. اما یادتان نرود که همواره خودتان باشید و همین صادق بودن است که شما را منحصربهفرد میکند.
تحلیل اکانت توییترتان
حالا که تمام مراحل طی شده، میتوانید از ابزارهای مختلف برای تحلیل اکانتتان و همینطور کاربران استفاده کنید. بیشمار ابزار مختلف وجود دارد که به شما میگویند کاربران چه زمانی بیشتر فعال هستند، درباره کسبوکار شما چه نظری دارند و همینطور چه موضوعاتی برای توییت زدن بهتر است. اگر میخواهید به گستره وسیعی از مخاطبان و فالوورها دست پیدا کنید، این بخش از مسیر حسابی اهمیت دارد.
در نهایت باید گفت که ساخت اکانت توییتر به شما کمک خواهد کرد که مشتریان بیشتری بیابید و برندتان را در معرض دید افراد بیشتری قرار دهید: چه مصرفکننده و چه متخصص. بنابراین نترسید، پروفایل را ایجاد کنید و توییت بزنید.
نظر شما نظر خود را وارد نمایید