به طرق بسیار زیادی میتوان از ابزار جستجو در توییتر استفاده کرد. با این قابلیت، میتوانید توییتهای خودتان، دوستان، کسبوکارهای محلی و هرکس دیگری -از سلبریتیهای مشهور گرفته تا رهبران سیاسی جهان- را بیابید. با جستجوی کلمات کلیدی موضوعات مختلف یا هشتگها، میتوانید به مباحثات داخلی این شبکه اجتماعی راجع به تازهترین اخبار یا تمایلات شخصی بپیودید.
توییتر به شما این کنترل را میدهد که در حالت جستجوی امن نیز قادر به مشاهده نتایج سرچ باشید. از جمله فیلترهای تعبیه شده در این شبکه اجتماعی میتوان به فیلتر محتویات حساسیتبرانگیز و همینطور محتویات منتشر شده از سوی افرادی که آنها را میوت یا بلاک کردهاید اشاره کرد. ضمنا میتوانید فیلتر جستجو را هر زمان که میخواهید، خاموش یا روشن کنید.
هنگامی که از طریق وب وارد اکانت خود میشوید، استفاده از قابلیت جستجو در توییتر اندکی متفاوت از جستجو روی اپلیکیشن اندروید یا iOS این شبکه اجتماعی خواهد بود. در پایین، دستورالعمل لازم برای استفاده از قابلیت جستجو در توییتر در هر دو حالت ارائه شده است.
- موضوع مورد نظر خود را درون باکس جستجو در بالای صفحه وارد کنید
- نتایج جستجو شامل ترکیبی از توییتها، تصاویر، اکانتها و چیزهایی از این دست خواهد بود
- با کلیک روی هرکدام از گزینههای Top ،Latest ،People ،Photos یا Videos میتوانید نتایج جستجو را فیلتر کنید (تمام این گزینهها درست بالای نتایج جستجو قرار گرفتهاند)
- با کلیک روی گزینه Search Filters، میتوانید نتایج جستجو را فیلتر کنید. برای مثال میتوانید محتویات تمام کاربران را به نمایش درآورید یا صرفا محتویاتی که توسط افرادی که فالو کردهاید تولید شدهاند. علاوه بر این، میتوانید زبان را تغییر داده یا به سراغ جستجوی پیشرفته (Advanced Search) با گزینههایی بیشتر بروید
با کلیک روی آیکن More در گوشه سمت راست، گزینههایی بیشتر در دسترستان قرار میگیرد:
۱. با کلیک روی Search Settings میتوانید فیلتر جستجوی امن را غیر فعال یا فعال کنید
۲. تنظیمات جستجوی امن شامل «پنهان کردن محتویات حساسیتبرانگیز» (Hide Sensitive Content) و «حذف اکانتهای میوت یا بلاک شده» (Remove Blocked and Muted Accounts) میشود. با برداشتن تیک داخل باکس هرکدام از این گزینهها، میتوانید غیرفعالشان کنید و بعدا دوباره فعال. حواستان باشد که اعمال این فیلترها گاهی ممکن است تا چند دقیقه زمان ببرد.
۳. با گزینه «ذخیره این جستجو» (Save This Search) میتوانید عبارت جستجو شده را ذخیره کنید
۴. با کلیک روی گزینه «تعبیه این جستجو» (Embed This Search) نیز میتوانید یک ویجت برای یک وبسایت بسازید.
نظر شما نظر خود را وارد نمایید