در ابتدای ظهور اینستاگرام، هرکس صرفنظر از اینکه شخص باشد یا صاحب برند، در آن پروفایلی داشت. صاحب پروفایل اینستاگرام در آن زمان یک بیوگرافی ساده داشت و یک صفحه فید. از سال ۲۰۱۶ و پس از آنکه اینستاگرام امکان ایجاد بیزنس پروفایل را ایجاد کرد، عدهای از کاربران به این فکر افتادند که آیا باید پروفایل خود را از شخصی به business تغییر دهند؟
برندها و کسبوکارها ابتدا درباره تغییر سبک پروفایل مردد بودند. اما مزایای این نوع پروفایل بسیار قابل توجه بود. از بدو تولد پروفایلهای تجاری دکمه «تماس» ایجاد شد، خرید از راه اینستاگرام رونق بیشتری گرفت، این پلتفرم ابزار تجزیهوتحلیل خود را راهاندازی کرد و تمام این مزایا سبب شد که در حال حاضر از شرکتهای بزرگ تا استارتاپها و اینفلوئنسرها، همه برای خود بیزنس پروفایل ایجاد کنند.
چرا در اینستاگرام بیزنس پروفایل ایجاد کنیم؟
اگر صاحب کسبوکار و به دنبال جذب مخاطب هستید و از پلتفرم اینستاگرام بهصورت استراتژیک استفاده میکنید، باید یک بیزنسپروفایل داشته باشید. این توصیه از آن جهت است که اکنون ابزار قدرتمندی برای بهبود و ارتقای برند در اینستاگرام ایجاد شده است. در ادامه مطلب با مزایای بزرگ بیزنس پروفایل اینستاگرام و برتری آن نسبت به پروفایل شخصی آشنا خواهید شد. اگر پروفایل تجاری داشته باشید:
۱. بیشتر جدی گرفته میشوید
با نگاهی به دو تصویر زیر و مقایسه آنها متوجه تفاوتشان خواهید شد.
در پروفایل تجاری نوع صنعت مربوط به برند، نشانی و دکمه «تماس» در پروفایل نمایش داده میشود. (البته در تصاویر بالا وجود هایلایتهای استوری نیز تفاوت دارد اما این امکان در پروفایل شخصی نیز به همین شکل فراهم است.)
امکان اضافه کردن اطلاعات بیشتر در پروفایل، مانند اطاعات تماس، به پروفایل تجاری شما ظاهر حرفهایتری میدهد. همچنین ارائه راههای بیشتر به مخاطبان برای ارتباط با شما بهطور کلی اتفاق خوبی است و بهضررتان نخواهد بود.
از آنجا که تفاوت بین دو نوع پروفایل بسیار مشهود است، کاربران اینستاگرام به سرعت متوجه تفاوتش میشوند و غالبا به پروفایل تجاری حس اعتماد بیشتری خواهند داشت.
۲. به ابزار تجزیهوتحلیل دسترسی خواهید داشت
این یک مزیت بزرگ محسوب میشود؛ داشتن بیزنس پروفایل اینستاگرام یا همان پروفایل تجاری به شما دسترسی استفاده از ابزار تجزیهوتحلیل عملکرد حساب کاربریتان را میدهد.
با کمک این ابزار شما قادر خواهید بود بازخورد پستها و فعالیتهای دنبالکنندگان را بررسی کنید. با اینکه امکان بررسی چندان عمیق نیست اما با وجود این دیدگاه، درک بهتری از نحوه فعالیتها و اثرگذاری محتواها پیدا میکنید.
۳. میتوانید در استوریها از لینک استفاده کنید
ایراد اینستاگرام این است که نمیتوان پستها را مستقیم به بلاگ یا صفحههای لندینگ پیوند (لینک) داد. در قسمت بیو (بیوگرافی) میتوانید از لینک استفاده کنید. اگر حساب کاربری شما بالاتر از ۱۰ هزار دنبالکننده داشته باشد، میتوانید در استوری هم از لینک استفاده کنید. به شرطی که پروفایل شما از نوع تجاری (بیزنسپروفایل) باشد.
مسلما برای رساندن تعداد فالوئرها به عدد ۱۰ هزار، زمان لازم است اما اگر استراتژی موفقی بچینید، رسیدن به این هدف زمان زیادی طول نخواهد کشید. استفاده از لینک در استوری راهی بسیار خوب برای بیشتر دیده شدن محتواهای اخیر و یا نشان دادن و تبلیغ محصولات است.
۴. میتوانید از تبلیغات اینستاگرام بهرهمند شوید
تبلیغات اینستاگرام به وسیله بخش مدیریت تبلیغات فیسبوک ایجاد شدهاند و این بدان معنیست که برای بهرهمندی از آن باید در اینستاگرام پروفایل تجاری داشته باشید که به فیسبوک متصل باشد تا بتوانید در آن کمپینهای تبلیغاتی ایجاد کنید.
برای تولید لید، افزایش تعامل و رسیدن به عدد ۱۰ هزار فالوئر، باید از تبلیغات اینستاگرام استفاده کنید. اگر در تلاش هستید که کسبوکارتان بیشتر دیده شود و از عهده برخی چالشهایی که الگوریتم اینستاگرام برایتان ایجاد میکند بربیایید، تبلیغات پرداخت شده میتواند به شما در رسیدن به هدف جذب مخاطبان کمک کند.
۵. میتوانید پستها را از پیش زمانبندی کنید
یکی دیگر از مزیتهای بزرگ اینستاگرام که چند سالی از اضافه شدن آن میگذرد امکان زمانبندی و برنامهریزی برای پست شدن محتوای تنظیم شده به طور خودکار است که ارزش قابلتوجهی برای بازاریابان دارد. این توانایی نسبت به گذشته که تنها امکان یادآوری برای ارسال دستی پست وجود داشت، برتری بزرگی است.
اما استفاده از این مزیت هم تنها برای صاحبان حسابهای کاربری تجاری اینستاگرام فعال است.
بنابراین اگر میخواهید مدیریت شبکههای اجتماعی خود را آسانتر کنید، پروفایل اینستاگرام خود را به حالت تجاری دربیاورید. با کمک ابزاری مانند Sprout، میتوانید تصویر بهتری از تقویم محتوایی آینده خود بهدست آورید و کارتان سادهتر خواهد شد.
۶. میتوانید نام محصولات را در پستها تگ کنید
تنها در صورت داشتن بیزنسپروفایل است که میتوانید صفحه فید خود را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنید.
تگ کردن محصولات و تبدیل تصاویر خود به پست قابل خرید، روشی بسیار کاربردی برای کسب درآمد در کار شماست، اما ابتدا باید پروفایل خود را به حالت تجاری تبدیل کنید تا بتوانید از این قابلیت بهرهمند شوید. دانستن اینکه ۶۴٪ از کاربران از میان محصولات پیشنهادی در اینستاگرام خرید میکنند و بسیاری از کاربران نیز پس از دیدن محصولات در آینده باز هم آنها را جستجو مینمایند، دلیل خوبی برای استفاده از این امکان بهدست میدهد.
چگونه پروفایل را به حساب بیزنس تبدیل کنیم؟
حال که با مزایای بیزنس پروفایل اینستاگرام آشنا شدید، اگر میخواهید پروفایل خود را به آن حالت تغییر دهید تا از مزایای گفته شده بهره ببرید، مراحل زیر را انجام دهید:
قدم اول: به قسمت تنظیمات حساب اینستاگرام خود بروید
در پروفایل اینستاگرام روی منوی بالا و گوشه سمت راست اپلیکیشن کلیک کنید. وارد ستینگ و سپس اکانت شوید.
قدم دوم: حساب کاربری را تغییر دهید
در پایین صفحهای که به آن وارد شدید یک کال تو اکشن آبیرنگ با عنوان Switch to Professional Account خواهید دید که باید روی آن کلیک کنید تا به مرحله بعد بروید.
قدم سوم: حساب مورد نظرتان را انتخاب کنید
انتخاب بیزنس پروفایل اینستاگرام به شما این امکان را میدهد تا به گزارش تاثیر محتوا، دسترسیها و تعداد بازدید ویدئوها دست پیدا کنید و همچنین با استفاده از ابزرای همچون Sprout Social بتوانید برای ارسال پستهایی که از پیش آماده کردهاید، برنامهریزی کنید.
اینستاگرام بعد از مدتی نوع دیگری از حساب کاربری تجاری را با عنوان creator ایجاد کرد. این نوع حساب بیشتر برای اینفلوئنسرها، افراد مشهور و سایر تولیدکنندگان حرفهای محتوا مفید و کاربردی است. درحالیکه پروفایل نوع business بیشتر برای برندها و کسبوکارهایی که محصول یا خدمات میفروشند، مناسب است.
این بخشی از تلاش اینستاگرام در جداسازی اینفلوئنسرها از مشاغل است که باعث میشود تبلیغات از فعالیتهای اینفلوئنسری قابل تفکیک و برای کاربران مشهودتر باشد.
ابزار موجود در حسابهای creator با ابزار و دسترسیهای حسابهای بیزنس تفاوت دارد. ابزار حساب کریتور با توجه به نیازهای بازاریابی اینفلوئنسری در اینستاگرام ساخته شدهاند؛ مثلا ویژگیهای مبتنی بر پیامرسانی و انعطافپذیری پروفایل.
ویژگیهای اصلی بیزنس پروفایل اینستاگرام از جمله پستهای قابل خرید، در پروفایل کریتور نیز در دسترس است. این بدان معنی است که اینفلوئنسرها هم میتوانند محصولی را که مستقیما معرفی میکنند در پستهای خود تگ کنند و با این روش سبب سادهسازی فرآیند خرید شوند.
- اگر میخواهید به عنوان اینفلوئنسر با یک کسبوکار همکاری کنید، در اینستاگرام حساب کاربری کریتور بسازید.
- اگر میخواهید برای تبلیغ محصول یا خدمات خود با یک اینفلوئنسر همکاری کنید، در اینستاگرام حساب کاربری بیزنس بسازید.
قدم چهارم: به صفحه فیسبوکتان متصل شوید
اگر حساب کاربری خود را به بیزنس تغییر دادید، قدم بعدی شما باید اتصال پروفایل خود به صفحه فیسبوکتان باشد. شما باید به صفحه بیزنس خود در فیسبوک دسترسی مدیریت (ادمین) داشته باشید تا بتوانید آن را به اینستاگرام متصل کنید.
وقتی تایید کردید که بیزنس پروفایل اینستاگرام شما قرار است به کدام صفحه فیسبوک متصل شود، پروفایل تجاری شما آماده فعالیتهای تخصصی است.
اگر پروفایل خود را به حالت کریتور درآوردید، کافی است دستهبندی نوع کار را انتخاب کنید.
چگونه پروفایل را به حالت شخصی برگردانید؟
اگر به هر دلیل تصور کردید پروفایل تجاری یا کریتور برای شما مناسب نیست میتوانید به سادگی صفحه خود را به حالت شخصی برگردانید. شما حتی میتوانید هر دو نوع پروفایل تجاری و کریتور را نیز به یکدیگر تبدیل کنید و با امتحان کردن هرکدام، به این نتیجه برسید که کدام یک برای کسبوکار شما مناسبتر است.
برای ایجاد این تغییر به قسمت تنظیمات حساب کاربری خود بروید و این بار گزینه آبیرنگ Switch to Professional Account به دو گزینه متفاوت تبدیل شده: Switch to Personal Account و یا Switch to Creator Account که میتوانید هر یک از آنها را انتخاب کنید.
بیزنس پروفایل اینستاگرام خود را ایجاد کنید و از امکانات آن بهرهمند شوید
با امکاناتی که بیزنس پروفایل اینستاگرام برایتان ایجاد میکند آشنا شدید؟ برای تغییر پروفایل شخصی به پروفایل تجاری آمادگی لازم را پیدا کردید؟ اگر تابهحال صفحه کسبوکارتان در اینستاگرام شخصی بوده، فرصت تجربه پروفایل تجاری و استفاده از امکاناتی که این پلتفرم در اختیارتان میگذارد را از دست ندهید. در نهایت برای بازگشت به حالت قبلی همیشه شرایط فراهم است.
اگر در جریان تبدیل پروفایل شخصی به تجاری یا برعکس، تجربه منحصربهفردی دارید با ما و دیگر مخاطبان به اشتراک بگذارید.
نظر شما نظر خود را وارد نمایید